Oversigt over tur 45-55

Tur 45 Nivå Havn - Snekkersten Havn. 9 - 10 km. 4 timer.
Søndag den 6. november 1994.
November-tur fra den ene lille havn til den næste: Nivå -, Sletten -, Humlebæk -, Espergærde - og Snekkersten Havn.
Tur 46 Snekkersten Havn - Ålsgårde 13 - 14 km. 4 timer og 15 min.
Søndag den 4. december 1994.
Fra Snekkersten Havn går vi langs Søndre Strandvej mod Helsingør. Runder Kronborgpynten og fortsætter langs stranden lige til Ålsgårde.
Tur 47 Ålsgårde - Nakkehoved. 15 km. 5 timer.
Søndag den 15. januar 1995
Fra den lille parkeringsplads overfor Villa Halcyon går vi ned på stranden, der imidlertid viser sig vanskelig at forcere på grund af meget store sten. Først ved Hornbæk Plantage er der godt at gå - endda meget fint - stien er velholdt og jævn og fortsætter 7 - 8 km helt frem til Villingebæk. Herefter går vi på stranden forbi Dronningmølle, Hulerød og Munkerup til Nakkehoved.
Tur 48 Nakkehoved - Tisvildeleje. 22 km. 7 timer.
Søndag den 5. februar 1995
Fra Nakkehoved Kro går vi langs Fyrbakkerne til Gilleleje. Videre over Smidstrup Strand, Udsholt Strand og Rågeleje til Tisvildeleje.
Tur 49 Tisvildeleje - Hundested. 18 Km. 6 timer.
Søndag den 12. marts 1995.
Fra Tisvildeleje går vi langs Kattegat, og det viser sig at være en meget flot tur. Hele vejen til Liseleje kan vi følge stranden. Senere går vi på Spodsbjergstien forbi fyret og Knud Rasmussens Hus, hvorfra der ikke er langt til Hundested.
Tur 50 Hundested - Frederiksværk 16 - 17 km. 6 1/4 time
Lørdag den 25. marts 1995.
Fra Hundested går vi mod syd til Lynæs, hvorfra vi går over Klintebakke til Sølager. Resten af turen går over våde Strandenge forbi Grønnessegård og Hanehoved til Frederiksværk.
Tur 51 Frederiksværk – Frederikssund. 14 km. 5 ¼ time.
Fredag den 12. maj 1995
Fra Frederiksværk mod syd på Bakkestien, som ender med at dreje ud til stranden, som vi herefter følger forbi Ølsted Strandhuse, Ølsted Nordstrand, Store Havelse Strand, Ølsted Sydstrand. Ved Havelse Å og Græse Å må vi ind til landevejen for at krydse åløbene
Tur 52 Frederikssund - Værebro Å. 10 km. (14km.) 5 timer.
Søndag den 27. august 1995.
Fra Frederikssund går vi gennem byen til havnen og videre til lystbådehavnen. Langs stranden til Skallefabrikken / Kalkværket, hvor vi må et godt stykke ind i landet for at komme forbi den. Da vi atter er ved stranden, er der ikke langt til et stort velholdt sommerhus, men så er det også slut med "civilisationen". Resten af turen er anstrengende og vanskelig gennem sivskove og enge.
Tur 53 Værebro Å - Risø. 14 km. 6 timer.
Søndag den 8. oktober 1995.
Fra Værebro Å går vi mod syd forbi Nordmark og Jyllinge til de fugtige engarealer syd for byen. Derfra ud om de to halvøer med bro over Hove Å, men ikke over Kildemose Å. Fra den Kommunale Strandpark fortsætter vi til hegnet omkring Risø.
Tur 54 Bolund Halvø - Risø. Risø - "Rosenly". 18 km. 6½ time.
Lørdag den 6. januar 1996.
Nord for Risø går vi ud på den lille halvø, Bolund. Syd for Risø starter vi mod bunden af Roskilde Fjord, som vi runder. Fortsætter mod nord forbi St. Hans Hospital og Boserup Skov til det lille sommerhusområde "Rosenly" på vej ud mod Bognæs.
Tur 55 "Rosenly"– Bognæs. 13 km. 5½ time.
Søndag den 21. januar 1996.
Fra sommerhusene ved ”Rosenly” går vi ud forbi ”Krognæb”, hvor vi følger kysten videre mod nord. Derfra ind i bunden af Kattinge Vig og videre ud om den østlige del af Bognæs.